Stilul industrial

Stilul industrial reprezinta o viziune avangardista si deopotriva nonconformista asupra abordarii unui interior. Stilul industrial intriga prin fatetele sale diferite, in sensul ca unora acest stil le poate parea rece, altora sobru si masculin, unii il considera ofertant si versatil, iar altii interesant si contemporan.

mobilier-mis-en-demeure (1)

 

 

Ce mobilier se potriveste intr-un interior industrial:

Piesele cu linii simple, cu un design de factura scandinava se potrivesc foarte bine intr-un astfel de context. Metalul cat mai brut finisat, dar si lemnul invechit vor fi un tandem de succes pentru astfel de interioare. Mergi pe tot ce inseamna materiale reci si actuale: piatra, stiplex, corian, otel, sticla; iar din punct de vedere al designului, alege acel mobilier care te duce cu gandul catre dotarile fabricilor sau al micilor ateliere.

 

Pune totul in lumina adecvata:

Cu cat corpurile de iluminat au linii mai simple, cu atat sunt mai potrivite aici. Pentru a da o nota dezinvolta interiorului, iti sugeram sa folosesti corpuri de iluminat din colectii dispersate, dar care sa aibe un filon stilistic sau cromatic comun. Nu este nevoie de lumina in exces, caci jocul de umbre si reflexii difuze va accentua atmosfera speciala data de o amenajare industriala.

lone4550-ce

 

Ce accesorii folosesti:

Din start iti spunem: neconventional! Adapteaza functional interiorului piese uzuale folosite in spatii industriale, cateva lazi metalice pot inlocui cu brio banalele mese de cafea, de exemplu; precum, la fel de bine, poti folosi in locul vazelor cutii metalice. Important este sa nu aglomerezi vizual spatiul, caci vei distorsiona ideea amenajarii.

dcw-stil-1

dcw-stil-2

cmix6120-00

 

  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu